Spa & Bad

Stolt underleverantör till en av nordens största aktörer inom Spa & Bad!

På Spa & Bad-sidan är Systeminstallation stolt underleverantör till Processing – Sveriges ledande leverantör av spa- och badlösningar. I mer än ett decennium har vi fått förnyat förtroende att vidareutveckla och integrera lösningar för energieffektiv styrning och kontroll. Samarbetet inledes när Processing kom till oss med en idé om att bygga webbappen iCON – en mjukvara för alla de som jobbar med Spa & Bad i Sverige och Norden. Idag är iCON den ultimata plattformen för att hålla koll på allt från hygienparametrar till spa- och badteknikerns larmlistor. Tack vare iCON säkras upplevelsen för tusentals badgäster varje dag – och vi sparar mängder av energi på samma gång.

Exempel på anläggningar som använder iCON:
ICON finns idag hos kända destinationer såsom Yasuragi (Stockholm), Sankt Jörgen Park Resort (Göteborg), Gothia Towers (Göteborg), Kust Hotell & Spa (Piteå) och Munktellbadet (Eskilstuna) och inte minst i nya Lögarängsbadet i Västerås. För mer information och kontakter avseende Spa & Bad besök Processings webbsida eller kontakta oss så lotsar vi dig till rätt person hos Processing.

Vill du jobba i en framtidsbransch?

Vi söker dig som vill vara med och skapa lösningar som sparar energi i fastigheter. I framtidens städer kommer det vara en självklarhet att hushålla med energin. Hos oss har framtiden redan börjat...

Kundcentret som längtar efter ditt samtal

Vi på Systeminstallation går emot strömmen och har skapat ett kundcenter som vill att du ska ringa. Det finns inget som vi tycker är så kul som energisupport eller att bistå vid installationer. Ring nu!

Vi är SI. Vi är engagemang.

Engagemang. Kompetens. Jordnära. Tillsammans. Dessa ord säger en del om vilka vi är och varför vi alltid siktar på att vara lite bättre imorgon. Oavsett vad.