Nyheter

SI + Keylogic = Tillsammans!

Vi är glada att få berätta att Kungälvsbaserade Keylogic numera är en del av SI.
Det här som ett led i vår fortsatta satsning på lösningar för framtidens energieffektiva byggnader. Genom förvärvet förstärker vi ytterligare vår öppenhet på styrsidan och breddar vårt erbjudande inom digitaliserad  fastighetsautomation. 

– Tillsammans skapar vi nu ännu bättre förutsättningar för en snabbare väg till energieffektiva fastigheter, säger Magnus Liesén, VD på Keylogic.

Hos Keylogic finns en rad kreativa och kompetenta utvecklare med spetskompetens främst på Beckhoff. Keylogic har många framgångsrika kundsamarbeten bland annat med väletablerade bolag som Wallenstam och Volvo. Vi är övertygade om att det nya förvärvet kommer komplettera och förstärka oss i utvecklingen av mjukvaror, appar och smarta system för framtidens energieffektiva och hållbara byggnader. Vi får också omgående ett bredare, starkare och mer anpassningsbart erbjudande för alla våra kunder.

– Tack vara vårt samarbete kan vi nu erbjuda våra kunder ännu fler hållbara lösningar och styrsystem, säger Bjarne Johansson, tekniskt ansvarig på SI. Tillsammans får vi också en ökad geografisk närvaro från norr till söder.