Vi är Systeminstallation

Alltid med visionen om stora förändringar med små och smarta steg.

SYSTEMINSTALLATION STARTADES 1998 och vi utvecklar mjukvara, system och produkter som levererar lösningar för energieffektivisering och automation. Vi var fyra från start och alla kände vi ett sug efter att göra något eget men ändå ihop. Redan från början låg sunda samarbeten högt på priolistan och vi utvecklade goda partnerskap med både leverantörer och våra slutkunder – allt för att skapa en känsla av att målsättningar uppnås bäst tillsammans.

Idag är vi 106 medarbetare som arbetar från våra kontor i Göteborg, Halmstad, Varberg, Falkenberg, Ängelholm och Skaraborg. Våra verksamhetsområden är Kommun, Kontor & Affärslokaler, Bostäder, VA, Spa & Bad, Hotell, Logistik och Energi- & Drifttjänster.

Vår affärsidé

Vi utvecklar och levererar energieffektivisering och automation för framtidens klimatsmarta fastigheter.

Långsiktighet
Nära samarbeten
Energibesparingar
Innovativa lösningar

Vår vision

Tillsammans för nästa generations energieffektiva värld.

Energispar och effektivt underhåll även efter projektets slut!
Vi kände tidigt att många av våra lösningar inte nyttjades fullt ut när våra projekt var klara. Som svar på detta har vi idag ett brett utbud av energi- och drifttjänster där våra energiexperter optimerar lösningar både i Sverige och världen – allt från kontrollrummet i Varberg. Vi erbjuder också tjänster avseende underhåll, förvaltning och service. Dessutom har vi en support som vill att du ska ringa!

Närvaro över hela Sverige och goda referenser
Systeminstallation har partners över hela Sverige, från norr till söder, som utför installationer av högsta kvalitet. SI är alltid slutansvariga för kvaliteten var helst vårt namn nämns. Vi har goda referenser från både kommuner såsom Varberg, Kungsbacka, Falkenberg, Nacka mlf. samt från välrenommerade företag som Gekås Ullared, Carlsberg, Göteborg Energi, DHL, Schenker och inte minst PEAB.

Certifierad kvalitet och leverans

I mer än ett decennium har vi på Systeminstallation innehaft kvalitetsstämpeln ”Regin Certified Premium Solution Partner”. Vår globala partner Regin som är vår huvudleverantör av produkter och mjukvara har en lång kravlista på de partners som certifieras till den högsta nivån. Vi är stolta och glada att vara bland dem som presterar enligt kvalitets- och leveranskraven år efter år.

Fakta om Regin – SI:s system- och produktleverantör

  • Globalt svenskt bolag med kontor i över 15 länder från Paris och Berlin till Singapore och Shanghai
  • Innovativ energieffektivisering i fastigheter sedan 1947
  • Regin investerar årligen 10% av omsättningen i mjukvaru- och produktutveckling
  • 230 anställda över hela världen
  • Regins mjukvaror och produkter finns idag i över 90 länder

Vill du jobba i en framtidsbransch?

Vi söker dig som vill vara med och skapa lösningar som sparar energi i fastigheter. I framtidens städer kommer det vara en självklarhet att hushålla med energin. Hos oss har framtiden redan börjat…

Kundcentret som längtar efter ditt samtal

Vi på Systeminstallation går emot strömmen och har skapat ett kundcenter som vill att du ska ringa. Det finns inget som vi tycker är så kul som energisupport eller att bistå vid installationer. Ring nu!

Exempel på våra lösningar

Vi hjälper till att automatisera och effektivisera allt från svenska vingårdar till kommuner och terminaler.