Logistik

Energieffektiva lösningar för Sveriges främsta logistik- och transportbolag

I över tio år har vi ihop med DB Schenker, DHL och Assa Abloy utvecklat våra lösningar inom logistik. Det senaste året har vi också inlett samarbeten med DSV. Vi har digitaliserat terminaler med målsättningen att både spara energi och utveckla automation kring dockning och portar. Våra lösningar bygger på de senast koncepten för mjukvara och är redo för framtiden. Idag optimerar vi terminaler och kontor över hela Sverige. Från vårt kontrollrum i Varberg håller vi koll på att allt ”lirar” och sparar mer och mer energi för varje dag som går – i varje terminal och vid varje port. Tack för förtroendet!

Arrigo – en enkel plattform för effektiv energiförbrukning och förvaltning

Sedan tio år tillbaka har vi utvecklat plattformen Arrigo tillsammans med Regin. Idag är vi stolta över att kunna erbjuda en smart och öppen plattform för energibesparing Arrigo är byggd för att enkelt kunna anpassas för olika marknader med olika behov. Redan idag finns färdiga och skräddarsydda lösningar för den nordiska marknaden och dess standarder och utmaningar.

Prisade för att vi energi­sparade 100 miljoner åt DB Schenker!

Se intervjun med en glad vinnare av den globala tävlingen Regin Energy Saver Awards – om hur vår lösning för energibesparing sänkte kostnader med 100 miljoner åt Schenker:

Vad händer när installationen är klar?

Arrigo är molncentralen med alla funktioner i ett! Du får styrning, energirapporter, underhållsplanering, felanmälan, teknisk dokumentation, relationshandlingar, besiktningsprotokoll och mycket mer samlat på samma ställe. Arrigo ger många kostnadsbesparingar och extremt effektiv fastighetskontroll.

Läs mer om våra Plustjänster

Vill du jobba i en framtidsbranch?

Vi söker dig som vill vara med och skapa lösningar som sparar energi i fastigheter. I framtidens städer kommer det vara en självklarhet att hushålla med energin. Hos oss har framtiden redan börjat...

Kundcentret som längtar efter ditt samtal

Vi på Systeminstallation går emot strömmen och har skapat ett kundcenter som vill att du ska ringa. Det finns inget som vi tycker är så kul som energisupport eller att bistå vid installationer. Ring nu!

Vi är SI. Vi är engagemang.

Engagemang. Kompetens. Jordnära. Tillsammans. Dessa ord säger en del om vilka vi är och varför vi alltid siktar på att vara lite bättre imorgon. Oavsett vad.