Kontor & Affärslokaler

Skapa förutsättningar för tillväxt redan idag!

För oss är digitaliseringens extremt snabba utveckling inom energioptimering i fokus varje dag. Det gäller inte minst kontor och affärslokaler där investeringarna ofta är stora och intresset för låga driftkostnader stort. SI levererar lösningar som håller över tid och alltid med smarta webbaserade funktioner för energioptimering och komfort. Det är du som driftansvarig eller fastighetsägare som väljer en lösning för dig. Du kanske på sikt vill kunna förändra utformningen av ditt kontor eller snabbt göra om EN affärslokal till TVÅ. Vi på SI gillar att lyssna och sedan anpassar vi lösningen till just dina behov.

ENERGIBESPARING
FLEXIBILITET
UPPFÖLJNING

Arrigo – en enkel plattform för effektiv energiförbrukning och förvaltning

Sedan tio år tillbaka har vi utvecklat plattformen Arrigo tillsammans med Regin. Idag är vi stolta över att kunna erbjuda en smart och öppen plattform för energibesparing. Arrigo är byggd för att enkelt kunna anpassas för olika marknader med olika behov. Redan idag finns färdiga och skräddarsydda lösningar för den nordiska marknaden och dess standarder och utmaningar.

Välj dina Plustjänster – maximera effekten av Inside
SI ANALYS & STRATEGI

SI Energikartläggning och SI Energiutredning är tjänsterna som ger en genomlysning av energiåtgången – allt för att skapa förutsättningar för klok rådgivning för framtida förbättringar samt presentation av orsaker till uppmätt utfall.

SI UPPFÖLJNING

SI Energioptimering och SI Energiuppföljning är tjänster som maximerar potentialen i befintliga installationer och visar på nya lösningar för absolut bästa resultat. I det dagliga arbetet blir vi en samtalspartner i utvecklingsfrågorna.

SI FÖRVALTNING

Planerat Underhåll, SI Servicepartner och SI Kundcenter ger bekväm och kostnadseffektiv förvaltning. Omfattningen varierar från garanterad tid hos våra servicetekniker till helhetslösningar för allt förvaltningsbehov.

SI DRIFT

SI Driftledning, SI Larmhantering och SI Back Duc ger effektiv, säker och smidig drift. Dessutom ger vi proaktiva råd för intressanta möjligheter till framtida förbättringar

Energikartläggning
Energiutredning

Energioptimering
Energiuppföljning

Planerat underhåll
Servicepartner
Kundcenter

Driftledning
Larmhantering
Back Duc

Vill du jobba i en framtidsbransch?

Vi söker dig som vill vara med och skapa lösningar som sparar energi i fastigheter. I framtidens städer kommer det vara en självklarhet att hushålla med energin. Hos oss har framtiden redan börjat...

Kundcentret som längtar efter ditt samtal

Vi på Systeminstallation går emot strömmen och har skapat ett kundcenter som vill att du ska ringa. Det finns inget som vi tycker är så kul som energisupport eller att bistå vid installationer. Ring nu!

Vi är SI. Vi är engagemang.

Engagemang. Kompetens. Jordnära. Tillsammans. Dessa ord säger en del om vilka vi är och varför vi alltid siktar på att vara lite bättre imorgon. Oavsett vad.