Kommuner

Trygghet, erfarenhet och öppna system!

I över 20 år har vi på Systeminstallation utvecklat våra lösningar och tjänster tillsammans med de kommuner som vi fått förtroendet att samarbeta med. Över tid har vi utvecklat molntjänster och lösningar som är skräddarsydda för kommuners höga krav på kvalitet, energibesparingar och långsiktighet. Vi jobbar alltid med öppna system och kommunikationsprotokoll där kommunen enkelt kan kombinera flera partners och kompetenser inom sin organisation. Idag har de kommuner som vi jobbat tillsammans med, sparat miljontals kronor på energieffektiva lösningar och på samma gång har de kunnat nyttja våra system för effektiv förvaltning och service.

Varbergs kommun – ett omfattande och varierat uppdrag

Vårt uppdrag hos Varbergs kommun rör automation och energismarta lösningar för alltifrån skolor, gymnasier, förskolor till vårdinrättningar, äldreboenden badhus och kontorsbyggnader. För oss på Systeminstallation, där många bor och lever i Varberg, är det en stor ära att att få vara med och bidra till energieffektiva byggnader för Varberg – både nu och i framtiden.

Läs mer om vårt sammarbete med Varbergs kommun.

Välj dina Plustjänster – maximera effekten av Inside
SI ANALYS & STRATEGI

SI Energikartläggning och SI Energiutredning är tjänsterna som ger en genomlysning av energiåtgången – allt för att skapa förutsättningar för klok rådgivning för framtida förbättringar samt presentation av orsaker till uppmätt utfall.

SI UPPFÖLJNING

SI Energioptimering och SI Energiuppföljning är tjänster som maximerar potentialen i befintliga installationer och visar på nya lösningar för absolut bästa resultat. I det dagliga arbetet blir vi en samtalspartner i utvecklingsfrågorna.

SI FÖRVALTNING

Planerat Underhåll, SI Servicepartner och SI Kundcenter ger bekväm och kostnadseffektiv förvaltning. Omfattningen varierar från garanterad tid hos våra servicetekniker till helhetslösningar för allt förvaltningsbehov.

SI DRIFT

SI Driftledning, SI Larmhantering och SI Back Duc ger effektiv, säker och smidig drift. Dessutom ger vi proaktiva råd för intressanta möjligheter till framtida förbättringar

Energikartläggning
Energiutredning

Energioptimering
Energiuppföljning

Planerat underhåll
Servicepartner
Kundcenter

Driftledning
Larmhantering
Back Duc

Vill du jobba i en framtidsbranch?

Vi söker dig som vill vara med och skapa lösningar som sparar energi i fastigheter. I framtidens städer kommer det vara en självklarhet att hushålla med energin. Hos oss har framtiden redan börjat...

Kundcentret som längtar efter ditt samtal

Vi på Systeminstallation går emot strömmen och har skapat ett kundcenter som vill att du ska ringa. Det finns inget som vi tycker är så kul som energisupport eller att bistå vid installationer. Ring nu!

Vi är SI. Vi är engagemang

Engagemang. Kompetens. Jordnära. Tillsammans. Dessa ord säger en del om vilka vi är och varför vi alltid siktar på att vara lite bättre imorgon. Oavsett vad.