Kommuner

Trygghet, erfarenhet och öppna system!

I över 20 år har vi på Systeminstallation utvecklat våra lösningar och tjänster tillsammans med de kommuner som vi fått förtroendet att samarbeta med. Över tid har vi utvecklat molntjänster och lösningar som är skräddarsydda för kommuners höga krav på kvalitet, energibesparingar och långsiktighet. Vi jobbar alltid med öppna system och kommunikationsprotokoll där kommunen enkelt kan kombinera flera partners och kompetenser inom sin organisation. Idag har de kommuner som vi jobbat tillsammans med, sparat miljontals kronor på energieffektiva lösningar och på samma gång har de kunnat nyttja våra system för effektiv förvaltning och service.

Nacka Kommun – service och energioptimering via molncentralen Arrigo Inside

I Nacka ligger vi i uppstartsfasen av ett projekt där vi implementerar molncentralen Arrigo Inside i kommunens fastigheter. Via vår mjukvara kan våra energiexperter i Varberg på distans bistå vid servicelarm och samtidigt energioptimera kommunens fastigheter dagligen. Vi har börjat med en idrottsanläggning och en skola, och har fått fortsatt förtroende att utveckla tjänsten. Projektet pågår.

Läs mer om vårt samarbete med Nacka Kommun

Välj dina Plustjänster – maximera effekten av Inside
SI ANALYS & STRATEGI

SI Energikartläggning och SI Energiutredning är tjänsterna som ger en genomlysning av energiåtgången – allt för att skapa förutsättningar för klok rådgivning för framtida förbättringar samt presentation av orsaker till uppmätt utfall.

SI UPPFÖLJNING

SI Energioptimering och SI Energiuppföljning är tjänster som maximerar potentialen i befintliga installationer och visar på nya lösningar för absolut bästa resultat. I det dagliga arbetet blir vi en samtalspartner i utvecklingsfrågorna.

SI FÖRVALTNING

Planerat Underhåll, SI Servicepartner och SI Kundcenter ger bekväm och kostnadseffektiv förvaltning. Omfattningen varierar från garanterad tid hos våra servicetekniker till helhetslösningar för allt förvaltningsbehov.

SI DRIFT

SI Driftledning, SI Larmhantering och SI Back Duc ger effektiv, säker och smidig drift. Dessutom ger vi proaktiva råd för intressanta möjligheter till framtida förbättringar

Energikartläggning
Energiutredning

Energioptimering
Energiuppföljning

Planerat underhåll
Servicepartner
Kundcenter

Driftledning
Larmhantering
Back Duc

Vill du jobba i en framtidsbranch?

Vi söker dig som vill vara med och skapa lösningar som sparar energi i fastigheter. I framtidens städer kommer det vara en självklarhet att hushålla med energin. Hos oss har framtiden redan börjat...

Kundcentret som längtar efter ditt samtal

Vi på Systeminstallation går emot strömmen och har skapat ett kundcenter som vill att du ska ringa. Det finns inget som vi tycker är så kul som energisupport eller att bistå vid installationer. Ring nu!

Vi är SI. Vi är engagemang

Engagemang. Kompetens. Jordnära. Tillsammans. Dessa ord säger en del om vilka vi är och varför vi alltid siktar på att vara lite bättre imorgon. Oavsett vad.