Hotell

När hotell och hållbarhet går hand i hand!

I dagens moderna hotellprojekt finns nästan alltid en hållbarhetstanke med från start. Vi ser det hos våra referenser i Varbergs Stadshotell och Varberg Strandbad, i Hotell Tylösand och på Ästad Vingård. Målet med fastigheten är att möta de komfort- och arbetsmiljökrav som finns, samtidigt som destinationen inte ska använda mer energi än nödvändigt. Målet är alltså att fastighetens olika system ska samverka för att nå en långsiktig och låg energiförbrukning – utan att göra avkall på komforten eller gästernas helhetsupplevelse.

Ästad Vingård – automation och energibesparing för gästernas bästa

Hos Ästad Vingård finner du en av våra mest avancerade lösningar. Här har vi skapat en lösning där gästernas komfort och helhetsupplevelse är i centrum och där den tekniska lösningen automatiserar alltifrån vinodling till undervattensbastu. Den tekniska nivån i både hotell- och konferensrummen är extremt hög men både enkel och smidig att förstå och nyttja – för alla.

Läs mer om vår installation hos Ästad Vingård

Arrigo Inside ger dig hög flexibilitet för exakt det du vill styra!

Genom att sammankoppla systemen gör vi det möjligt att från en gemensam plattform övervaka, styra och optimera alla funktioner i fastigheten som t.ex. temperatur, ventilation, belysning och säkerhetssystem. Dessa samordnas och effektiviseras via ett intelligent driftssystem där samtliga funktioner samverkar (så att man t.ex. inte värmer och kyler på samma gång).

  • Koppla upp hotellets bokningssystem för effektiv rumsreglering och komfort.
  • Gör en klok uppdelning av klimatzoner där olika temperaturkrav råder.
  • Behovsstyrd ventilation levererar just den ventilation som behövs för stunden.
  • Solceller för klimatneutral egenförbrukning med smarta funktioner.

Vill du jobba i en framtidsbranch?

Vi söker dig som vill vara med och skapa lösningar som sparar energi i fastigheter. I framtidens städer kommer det vara en självklarhet att hushålla med energin. Hos oss har framtiden redan börjat..

Kundcenter som längtar efter ditt samtal

Vi på Systeminstallation går emot strömmen och har skapat ett kundcenter som vill att du ska ringa. Det finns inget som vi tycker är så kul som energisupport eller att bistå vid installationer. Ring nu!

Vi är SI. Vi är engagemang.

Engagemang. Kompetens. Jordnära. Tillsammans. Dessa ord säger en del om vilka vi är och varför vi alltid siktar på att vara lite bättre imorgon. Oavsett vad.