Nyheter

Ansök om energikartläggningsstöd senast 30 april!

Få en fullständig överblick över ert företags energianvändning och få konkreta råd om hur ni smartast sparar energi, miljö och pengar i framtiden. Missa inte att söka energikartläggningsstöd senast den 30 april!

Vi på Systeminstallation har god erfarenhet av att hjälpa företag med fullständiga energikartläggningar. Vi genomför en grundlig energibesiktning, till exempel mäter vi luftflöden, kontrollerar energi- och elmätare samt loggar processer i tillämplig omfattning. Vi samlar in all data och gör en noggrann analys för att sedan komma tillbaka med en fullständig sammanfattning av hur er energianvändning ser ut idag. Dessutom får ni konkreta råd på vilka åtgärder som ger mest effekt – just för ert företag.

Våra åtgärdsförslag är alltid förankrade i era lönsamhetskrav, det ska alltid vara en bra affär att investera i energieffektiviseringar! Det framgår tydligt i våra förslag vad som kostar vad, samt hur mycket energi och pengar ni sparar per år. I nästa steg är det självklart upp till er att bestämma om ni vill investera i några åtgärder och i så fall vilka. Vi finns med er hela vägen för att ge våra bästa tips.

Upp till 50 000 kr i stöd
Energikartläggningsstödet uppgår till 50 procent av kostnaden för en energikartläggning. Företag kan maximalt få 50 000 kronor i stöd. Ansökan om stöd måste skickas in innan energikartläggningen beställs.

Vilka kan ansöka om energikartläggningsstödet?
Små och mellanstora företag (SMF) med en energianvändning över 300 megawattimmar (MWh) per år. Läs mer här.

Ansök senast 30 april! Läs mer hos energimyndigheten här.

Vill du komma i kontakt med oss gällande en energikartläggning?
Hör av dig så hjälper vi till, ring 0200-114 880 eller mejla vårt kundcenter!

PS. Vi hjälper förstås gärna till, även om du inte är kund hos Systeminstallation idag.