Våra kunder

Utan kunder inget Systeminstallation. Så är det och därför är vi verkligen glada för våra kunder. Vi försöker göra det bästa vi kan för dem! Fråga gärna oss om du vill tala med någon av våra kunder och låt dem gärna berätta om vi lever upp till förväntningarna eller inte.

Akademiska hus logo: Akademiska hus är kund till Systeminstallation

Akademiska Hus är ett av landets största fastighetsbolag. Med fokus på universitet och högskolor bygger och förvaltar de hållbara kunskapsmiljöer för hela människan. Deras erfarenhet och fokus på trender i den akademiska världen gör att de kan bygga både innovativt och långsiktigt.

Aspenäs herrgård logo: Aspenäs herrgård är kund till Systeminstallation.

Aspenäs Herrgård är en plats för möten och vänder sig främst till gäster som kommer för att konferera. Aspenäs är en av våra kunder inom energi- och drift.

Bildepån logo: Bildepån är kund till Systeminstallation.

Bildepån i Varberg erbjuder allt för ett problemfritt bilägande, från rätt försäkring till bilvård och reparationer. Vi hjälper Bildepån med en problemfri drift av anläggningen och energifrågor.

Bjuvs bostäder logo: Bjuvs bostäder är kund till Systeminstallation.

Bjuvs bostäder är det kommunala bostadsföretaget i Bjuv. Bostäderna har småskalig charm och hela Bjuv har gångavstånd till böljande sädesfält på sommaren.

Brorman fastigheter logo: Brorman fastigheter är kund till Systeminstallation.

1937 startade bolaget som idag förvaltar fastigheter framförallt i Malmö centrum och Slottstaden. Vi levererar styrning av fastigheternas system med minskad energianvändning och bättre klimat, både på in- och utsidan, som främsta resultat.

Carlsberg logo: Carlsberg är kund till Systeminstallation.

Carlsberg Sverige är landets största bryggeri med varumärken som Carlsberg (probably the best beer in the world), Falcon, Guinness, Pripps, Tuborg, Stella Artois och många fler. Precis som Carlsbergs gröna färg satsar koncernen starkt på miljön, till exempel genom att koppla sina system till oss. Det är vi stolta för.

Schenker logo: Schenker är kund till Systeminstallation.

Det svenska arbetet mot målet ”Världens mest miljöhållbara logistikleverantör” inledde Schenker tillsammans med oss och Regin under år 2006. Första året minskade energikostnaderna med 4 miljoner och till dags dato är energibesparingen 61 miljoner plus en hel del minskad miljöpåverkan förstås.

DHL logo: DHL är kund till Systeminstallation.

DHL är världens ledande logistikföretag och Sverigeetta på kundservice. Sedan 2008 hjälper vi dem att ha kontroll över temperaturen i alla svenska fastigheter och några i Norge. Vi tar fram energirapporter, bevakar förbrukningsnivån och annat via vår webbportal.

Ekängen logo: Ekängen är kund till Systeminstallation.

Coop, H&M, Ica och PostNord är typiska kunder hos fastighetsbolaget Ekängen i Falkenberg. De är lokaliserade i specialbyggda fastigheter som utformats precis efter deras önskemål. Vi hjälper till med smidig, energieffektiv styrning av dessa lokaler samt tillhörande service.

Fabo logo: Fabo är kund till Systeminstallation.

Falkenbergs bostads AB, FaBo, är allmännyttan i Falkenberg. Företaget förvaltar över 2000 lägenheter och vi har arbetat för dem ända sedan vi startade 1998. Fabo ligger långt framme i utvecklingen med både passivhus och smarta energifunktioner som många boende uppskattar.

Falkenbergs kommun logo: Falkenbergs kommun är kund till Systeminstallation.

Falkenbergs kommun har många anläggningar. Kommunen har en stor badanläggning, en evenemangs- och arenahall, en ishall och flera andra sportarenor.

Falkenberg energi logo: Falkenberg energi är kund till Systeminstallation.

Falkenberg Energi är Sveriges miljövänligaste energibolag med produktion och försäljning av förnybar el och värme. Företaget har också hand om elnätet i Falkenberg stad. Vi tycker att det känns bra att vara med på vagnen genom vår leverans av system till deras server.

Filborna arena logo: Filborna arena är kund till Systeminstallation.

Filborna Arena är en familjeanläggning där hela familjen är välkomna. Simma, cykla, dansa, hoppa, studsa … På Filborna Arena kan du träna inomhus, utomhus och i vatten.

Fiskexporten logo: Fiskexporten är kund till Systeminstallation.

Fiskexporten levererar färsk fisk och färska skaldjur och strävar efter att erbjuda ett sortiment med hög kvalitet och som är enkelt att tillaga och servera. Vi tycker att enkelhet är bra. Vi vill att det ska vara enkelt att hålla koll på energiförbrukning och drift. Det är just det vi hjälper Fiskexporten med.

Gallerian Varberg logo: Gallerian Varberg är kund till Systeminstallation.

Gallerian mitt i Varberg är en av våra kunder som har anslutit sig till vår molntjänst Inside.

Gekås logo: Gekås är kund till Systeminstallation.

Redan 1963 startades företaget som blivit Sveriges utflyktsmål nummer ett med 4,5 miljoner besökare varje år. Gekås är också Skandinaviens största varuhus på 35000 kvadratmeters butiksyta och 1400 medarbetare i högsäsong. Vi har varit med ända sedan Görans tid och hjälper till med allt inom automation och energieffektivisering.

Göteborg energi logo: Göteborg energi DHL logo: DHL är kund till Systeminstallation.

Som Västsveriges ledande energiföretag erbjuder Göteborg energi allt från elnät, fjärrvärme, gas, kyla, energitjänster, förnyelsebar energi till data- och telekommunikation. Visionen om ett hållbart Göteborgssamhälle genomsyrar hela Göteborg energis verksamhet. Att hushålla med resurser och skapa ett uthålligt energisystem i regionen är viktiga grundstenar för verksamheten.

Harry Sjögren logo: Harry Sjögren är kund till Systeminstallation.

Harry Sjögren AB ingår i Castellum, en av Sveriges största fastighetskoncerner. Bolaget har sitt fastighetsbestånd i Storgöteborg. Tack vare ett intensivt miljöarbete har Harry Sjögren AB som tredje företag i Europa fått utmärkelsen Green Building Corporate Partner. Vi utför olika typer av energiprojekt i positivt samarbete.

Helsingborgs hem logo: Helsingborgs hem är kund till Systeminstallation.

Helsingborgs hem är en av våra kunder i Skåne.

HEM logo: HEM är kund till Systeminstallation.

Halmstads Energi och Miljö AB, HEM, är ett det bolag inom Halmstad kommun som har hand om avfall, återvinning, fjärrvärme och elleveranser. Vi levererar system till deras servrar, utför service och en hel del annat. Allt vi gör sker med det bästa för klimatet högst upp på agendan.

Heurlins logo: Heurlins är kund till Systeminstallation.

Heurlins närmare 100 medarbetare lackerar båt- och bildelar, truckar och mängder av annat med och utan hjul. Miljöfrågan är förstås högaktuell i den här branschen, en extra krydda för samarbetet som främst handlar om styrning av olika system i produktionen.

HFAB logo: HFAB är kund till Systeminstallation.

Halmstads fastighets AB, HFAB, har ambitiösa miljömål och närmare 20000 hyresgäster. För deras livskvalitet och miljöns skull görs många åtgärder som bland annat ska minska energianvändningen med 20% från 2007 års nivå. Vi har ett väl utvecklat samarbete där vi hjälper bostadsföretaget att nå sina mål. Vi levererar bland annat system och service.

Höganäs kommun logo: Höganäs kommun är kund till Systeminstallation.

Höganäs kommun är en av våra kunder i Skåne.

JSM-gruppen logo: JSM-gruppen är kund till Systeminstallation.

JSM-gruppen är en av våra kunder som vi hjälper med energi- och driftsförbättringar.

Kungsbacka kommun logo: Kungsbacka kommun är kund till Systeminstallation.

Kungsbacka kommun är en av Sveriges mesta expansiva kommuner och en av våra kunder som varit med redan från start. Vi levererar system för vatten och avlopp, till exempel pumpstationer och reningsverk. Vi styr också dricksvattnet från källan vid Fjärås bräcka till kunderna i Kungsbacka.

Kraftringen logo: Kraftringen är kund till Systeminstallation.

Kraftringen är en av våra kunder i Skåne.

Ljungbyhed park logo: Ljunbyhed park är kund till Systeminstallation.

Ljunbyhed park är en av våra kunder i Skåne.

Marks kommun logo: Marks kommun är kund till Systeminstallation.

I harmoni med naturen och läge för det goda livet. Det är en del av vad Marks kommun vill stå för och vi ställer gärna upp på det. Det gör vi bland annat genom att leverera system till deras server och annat som effektiviserar energianvändningen.

Martinsons fastigheter logo: Martinsons fastigheter är kund till Systeminstallation.

Martinssons fastigheter är ett familjeägt fastighetsbolag med rötter och fastigheter i Varberg och Falkenberg. Fastighetsbolaget värnar om liten som stor och det gör vi också. Vi levererar styrning och andra tjänster till fastighetsbeståndet på båda orterna.

Melin förvaltning logo: Melin förvaltning är kund till Systeminstallation.

Melin förvaltning är en av våra kunder i Skåne.

Nibe logo: Nibe är kund till Systeminstallation.

NIBE Energy Systems är Nordens största tillverkare av villavärmeprodukter. De är störst i Europa inom huvudområdet värmepumpar och marknadsledande i norra Europa inom området varmvattenberedare. Vi levererar system till företaget.

Nacka kommun logo: Nacka kommun är kund till Systeminstallation.

Nacka kommun har anslutit sig till vår molntjänst Inside.

Norrköpings kommun logo: Norrköpings kommun är kund till Systeminstallation.

Norrköpings kommun är en av de kunder som har anslutit sig till vår molntjänst Inside.

Processing logo: Processing är kund till Systeminstallation.

Sedan starten 1971 har Processing vuxit till Nordens ledande leverantör för offentliga bad- och spaanläggningar. Tillsammans med dem utvecklar vi styrsystemen för deras projekt. Vi har bland annat utvecklat system för Upper House Spa & Relax högst upp i Gothias Towers nya, tredje torn med utsikt över hela Göteborg.

Stora Enso logo: Stora Enso är kund till Systeminstallation.

Stora Enso är den globala nytänkaren inom papper, biomaterial, träprodukter och förpackningar. Innovativa lösningar baserade på förnybara material är grunden för utvecklingen av nya kunderbjudanden. Vi har ett nära samarbete med Stora Ensos pappersbruk i Hyltebruk.

Svenljunga bostäder logo: Svenljunga bostäder är kund till Systeminstallation.

Svenbo äger och förvaltar kommunala fastigheter för bostäder, verksamhetslokaler och industrifastigheter lokalt i Svenljunga. Svenbo ansvarar även för drift och underhåll av fastigheterna.

Svenljunga kommun logo: Svenljunga kommun är kund till Systeminstallation.

För Svenljunga kommun arbetar vi främst inom vatten och avlopp med bland annat reningsverk och pumpstationer men också med fastigheter. Svenljunga ligger i den sydlig spetsen av Västra Götalands län och gränsar till Halland.

Södra logo: Södra är kund till Systeminstallation.

Mer än 50 000 sydsvenska skogsägare är medlemmar i den ekonomiska föreningen Södra. De äger drygt hälften av all privatägd skog i området. För varje träd som avverkas planteras minst tre nya, det är den centrala delen av deras hållbarhetstanke. Vi försöker bidra till nyplanteringen på vårt sätt, genom ett positivt samarbete med människorna på Södra Cell i Värö.

Treklövern bostad logo: Treklövern bostad är kund till Systeminstallation.

Treklövern bostads AB är en av våra kunder i Skåne.

Varbergs bostad logo: Varbergs bostad är kund till Systeminstallation.

Varbergs Bostads AB arbetar för allmännyttan och för varbergsborna. Det handlar förstås om bostäder men också p-platser, affärs- och kontorslokaler.  Många vill flytta till Varberg (det tycker vi är kul) och därför är nyproduktionen viktig. Vi försöker dra vårt strå till stacken genom att leverera styrsystem för fastigheterna.

Varberg energi logo: Varberg energi är kund till Systeminstallation.

Elektriciteten kom till stan 1902 och på 30-talet startades det företag som idag är kommunens energibolag Varberg Energi AB. Vi levererar styrsystem för deras fastigheter, fjärrvärmedistribution och fjärrvärmeverk.

VFAB logo: VFAB är kund till Systeminstallation.

Varbergs fastighets AB är en av våra kunder inom energi- och drift.

Varbergs kommun logo: Varbergs kommun är kund till Systeminstallation.

År 2025 ska Varberg vara Västkustens kreativa mittpunkt. Det är en vision som vi gärna skriver under på och vill vara med i arbetet för att uppnå. För Varbergs kommun driver vi energi- och utbildningsprojekt samt levererar styrsystem för deras fastigheter.

Varbergs kusthotel logo: Varbergs kusthotell är kund till Systeminstallation.

Varbergs Kurort är Sveriges enda spa med äkta havsvatten. Vattnet och tången tas upp utanför husknuten. I restaurangen kan spats gäster avnjuta god mat från Sveriges bästa spakök 2012. Våra vänner här har blivit utnämnda till Europas bästa spa. Till Varbergs kurort levererar vi allt från analyser till styrningstjänster.

Varbergs Sparbank logo: Varbergs Sparbank är kund till Systeminstallation.

Varbergs Sparbank grundades år 1836 och har sedan dess arbetat enligt Sparbanksidén. Idén innebär att bland annat och att stimulera till sparande. Varbergs Sparbank hjälper sina kunder att spara pengar. Vi hjälper Varbergs Sparbank att spara energi.

Vattenfall logo: Vattenfall är kund till Systeminstallation.

Vi arbetar med Vattenfall Ringhals, en av Hallands största arbetsplatser. Här produceras nästan 20 procent av all el som används i Sverige. Driften av anläggningarna är viktig men det bedrivs också forskning och utveckling av tekniker som hör till världens främsta. Vi har ett nära samarbete och levererar bland annat system för inpassering.

Vivab logo: Vivab är kund till Systeminstallation.

Vatten och miljö i väst AB, VIVAB, bildades 2009 och driver vatten-, avlopps- och avfallsverksamheterna i Varberg och Falkenberg. VIVAB ansvarar för att de som bor och arbetar i Varbergs och Falkenbergs kommuner har tillgång till friskt, rent och gott vatten i kranen. De ansvarar även för ledningsnätet och reningsverken samt tar hand om avfallet, både hushållsavfallet och det som lämnas på bemannade återvinningscentraler.

Ängelholms hem logo: Ängelholms hem är kund till Systeminstallation.

Ängelholms hem är en av våra kunder i Skåne.