Utmärkelser

För oss är det viktigt att arbeta för ett energieffektivt och hållbart samhälle. Nu och i framtiden. Det arbetet gör vi tillsammans med våra kunder, leverantörer och partners. Vi är stolta över att ha fått utmärkelser för vårt arbete med att bidra till ett mer hållbart samhälle.

Årets Energi- och miljöpris 2016

Energi- och Miljöcentrum

Juryns motivering: ”Systeminstallation visar upp ett framgångsrikt koncept att minska energianvändningen i befintliga byggnader hos såväl stora som små fastighetsägare. De är ett föredömligt exempel på hur man genom systematiskt och långsiktigt arbete tillsammans med kunden kan nå de nationella målen kring energieffektivisering och klimatpåverkan med god lönsamhet.

varbergsgalan_fotografevalena1

The energy saving solution of the year

Vinnare av Regin Energy saver awards 2016

Project of excellence: Schenker integrated solutions Sweden

Juryns motivering:Projektet har bidragit till energibesparing under ett helt decennium och på flertalet anläggningar runt om i Sverige. Under perioden har projektet sparat hela 100 miljoner kronor i form av småskaliga energipaket med smarta belysningskoncept, värmereglering och ventilation – och resan fortsätter!

Vi är så klart stolta över att ha prisats som årets energilösning i den globala tävlingen Regin Energy Saver Awards 2016. Tack vare vår totallösning som innefattar bland annat värmereglering och belysningskoncept samt utbildning av personal för att säkerställa energioptimeringen i företagets alla fastigheter lyckades vi göra stora energibesparingar och sänka Schenkers energikostnader med 100 miljoner kronor. Branschjuryn skriver i sin motivering: ”Projektet har med småskaliga energipaket med exempelvis värmereglering bidragit till energibesparing under ett helt decennium. Systeminstallation införde tidigt noggranna uppföljningar för energioptimering och daglig genomgång av befintliga system – allt för att förbättra energieffektiviteten över tid.

Se intervjun med oss om hur vår lösning för energibesparing sänkte kostnader med 100 miljoner:

 

Om tävlingen
Tävlingen riktar sig till aktörer över hela världen som med smarta installationslösningar bidragit till att en fastighet kräver mindre energi. Vinster delades ut till den mest energibesparande lösningen, den mest innovativa lösningen samt till en enkel lösning med stor effekt. Vinnarna i Regin Energy Saver Awards 2016 korades under Skandinaviens största fastighetsmässa Nordbygg.

The most future-oriented solution of the year

Nominerade till Regin Energy saver awards 2016

Project of excellence: Arrigo Docking Sweden

Varbergs kommuns miljöpris 2008

Juryns motivering:Med hjälp av den senaste tekniken erbjuder Systeminstallation kunden ett sammanlänkat energisystem. Användningen optimeras och blir överskådlig och naturresurserna används på ett klimatsmart sätt.

Applåder 2008

Varbergsgalan

Varbergsgalan applåderar företag som når framgång, sticker ut och medvetet styr mot framtiden. Vi applåderar för att de ska höras och synas. Vi applåderar för att visa erkännande och uppskattning. Vi applåderar för att inspirera.

Årets företagare 2007

Företagarna