Molntjänst

Alla funktioner i ett system

SI Inside™ är vårt system och molntjänst. En världsnyhet med alla funktioner i ett! Du får styrning, energirapporter, underhållsplanering, felanmälan, teknisk dokumentation, relationshandlingar, besiktningsprotokoll, energideklarationer och mycket mer samlat på en och samma plats. Made from Varberg.

Energi- och driftseffektivitet

SI Inside ger många kostnadsbesparingar och extremt effektiv fastighetskontroll. Systemet styr med absolut och maximal energieffektivitet i första rummet. Det gör också driften betydligt enklare att hantera. Vi visar gärna hur SI Inside presterar bättre. Det löftet är grunden till våra kunders förtroende.

Bekvämt och prisvärt

Med SI Inside minimeras investeringarna. Vi tillhandahåller mjukvaran och ser till att den alltid är uppdaterad till bästa standard. SI Inside levereras i en förmånlig avtalsform och utöver basnivån kan fler av våra tjänster adderas. Vi avtalar en nettoårskostnad för engagemanget som faktureras efter  överenskommelse. I avtalet ingår en årlig workshop där vi tillsammans med dig analyserar förbättringsmöjligheter och resonerar oss fram till lämpliga åtgärder som, om du vill, kan utföras av oss.

Inside_skylt

Förenklar och miljöprofilerar

Ser du QR-koden på bilden? När du scannar den tar du direkt pulsen på fastigheten och har full kontroll i din hand. När andra scannar kan de läsa om ert miljöarbete, om du vill. De och du får information om hur mycket just den här fastigheten, och andra i beståndet, bidrar till ett bättre klimat på utsidan och en skönare miljö inomhus. Det tycker vi är ett bra sätt att använda Quick Response i praktiken.

Kul att köra också

Ett bra system ska vara logiskt, smidigt och pålitligt. Och det ska vara kul att köra. För dig som arbetar mycket av din tid framför skärmen tycker vi det är viktigt att dessa timmar känns så korta som möjligt. Därför är vårt mål med SI Inside att du ser fram emot att logga in och är glad och nöjd när du loggar ut.

All functions m ska¦êrm