Earth Day 22 april 2018: End Plastic Pollution

Den 22 april varje år firas runtom i världen jordens dag. En dag som är värd att uppmärksammas! Dagen initierades år 1970 av den amerikanske senatorn Gaylord Nelson. Syftet med dagen är att belysa världens miljöproblem. Årets ämne handlar om plastföroreningar, speciellt i vatten. Varje år dumpas 8 miljoner ton plast i våra hav istället för i plaståtervinningen. År 2050 förutses det vara mer plast än fisk i haven.

Vi på Systeminstallation jobbar för effektivare anläggningar och fastigheter, där vår avdelning för programmering programmerar styrsystem för bl.a. rening av dricksvatten och spaanläggningar. Målet är att det vatten som används, återbrukas eller släpps ut i avloppet skall vara av allra bästa kvalitet. Vi tänker att  små förbättringar varje dag gör stor nytta för framtiden och därför försöker vi göra det vi kan ännu lite bättre – för ett hållbart samhälle med bättre klimat på insidan och utsidan.