Nu när 2016 går mot sitt slut vill vi tacka våra kunder, leverantörer och partners för ett gott samarbete under året och önska en riktigt God jul. Mycket positivt har hänt här på Systeminstallation. Vi har blivit fler medarbetare, hälsat nya kunder välkomna och fått utökat förtroende från gamla. Under hösten blev vi utnämnda till ”Årets energi- och miljöföretag” samt fick priset ”The energy saving solution of the year” efter att vårt system för DB Schenker sänkt energikostnaderna med 100 miljoner på 10 år. Vi når också vårt totala omsättningsmål för året, även det på 100 miljoner.

Istället för att skänka pengar till något särskilt vid jul stödjer vi löpande ett 30-tal organisationer som Barncancerfonden, Bris, Missing People, Rögle, Tvååkers IF och Varbergsloppet. Vi hoppas att det ger mer glädje för dig och många fler. Året runt!