Ny medarbetare

Robert Lindeberg har just börjat arbeta som programmerare hos oss. Han är placerad på kontoret i Varberg. Vi hälsar Robert välkommen och hoppas att han kommer att trivas och bli en viktig kugge i vårt team.

Eftersom vi vill lära känna Robert har vi intervjuat honom.

Hej Robert! Du har precis börjat arbeta hos oss. Vad ska du arbeta med?
Programmering av DUC:ar och annan programmering. Det kan till exempel vara styrning av lampor, ventilation och rumstemperatur. Jag tycker det skulle vara rolig att arbeta vidare med .Net.

Vilken utbildning har du?
Nu senast har jag läst en utbildning till systemutvecklare .Net. Det är en vidareutbildning som bygger på mina tidigare kunskaper inom programmering. Jag har tidigare läst till nätverkstekniker och larmtekniker. I grunden har jag en gymnasieutbildning i el och elektronik. Jag tycker det är roligt med programmering och teknik och hur det fungerar ihop.

Du har praktiserat hos oss. Hur kommer det sig att du sökte praktik hos oss?
Jag ville praktisera på Systeminstallation för lära mig mer om programmering. Kombinationen med styrsystem är spännande.

Vad gjorde du under din praktik?
Jag programmerade DUC:ar för styrning av lampor, larm och ventilation. Jag arbetade också i Lua i kombination med Modbus.

Hur skulle du beskriva vår arbetsplats för någon som är nyfiken på hur det är att arbeta här?
Det är lugn stämning. Det är roliga och utvecklande arbetsuppgifter. Jag har inte känt någon stress. Jag tycker att jag har fått tid till att fundera och tänka ut lösningar.

Vad ser du fram mot med din nya tjänst?
Jag ser fram mot att komma igång! Det är rätt mycket som är nytt för mig och jag gillar utmaningar. Det finns många duktiga programmerare att fråga om jag skulle behöva hjälp.